Website having some problems this morning...

Site news and announcements.
Post Reply
User avatar
rick
Site Admin
Posts: 5946
Joined: Thu Aug 14, 2003 3:38 pm
Location: Osteen, Florida
Contact:

Website having some problems this morning...

Post by rick » Fri Nov 08, 2019 6:35 am

Sorry, but I'm working on it. Just don't have a solution yet.

Rick

User avatar
kwanjangnihm
Site Supporter - IV
Site Supporter - IV
Posts: 1942
Joined: Sat Mar 30, 2013 8:23 pm
Location: Bartow FL

Re: Website having some problems this morning...

Post by kwanjangnihm » Fri Nov 08, 2019 6:54 am

Thanks Rick!
" I don't care who you are back in the world, you give away our position one more time, I'll bleed ya, real quiet. Leave ya here. Got that? "

User avatar
rick
Site Admin
Posts: 5946
Joined: Thu Aug 14, 2003 3:38 pm
Location: Osteen, Florida
Contact:

Re: Website having some problems this morning...

Post by rick » Fri Nov 08, 2019 1:46 pm

Finally seems to be back to normal.

Turned out to be some kind of an attack from ip addresses from hong kong that was overloading the server. Soon as we banned all hong kong ip's, we got things under control.

Always something trying to get to you on the internet :evil:

Rick

User avatar
OneBFC
Southern Airboat Member
Posts: 616
Joined: Tue Sep 11, 2012 1:04 am

Re: Website having some problems this morning...

Post by OneBFC » Fri Nov 08, 2019 4:52 pm

Yep, my own sites are under constant attack. Hundreds to thousands of times per day attempts are made to compromise them.

All originate from China / Asia

It's disgusting and sad at the same time.

Glad you got it sorted. Just leave that area of the world blocked permanently. We dont need them, that's for sure.

Thanks for all you do as well.

:salute: :usa:
-Russ
-----------------------------------
The only thing stopping you is FEAR
400+hp Ecotec, 12x7.6 DBDO, 80" 3B Maximus, 2.3 OX,85+mph, water = purely optional
Life begins at 2 BAR, Just a good ole boy

CarMotorBarge
Site Supporter - I
Site Supporter - I
Posts: 947
Joined: Thu Jul 14, 2011 8:32 pm
Location: Lake Harney Woods

Re: Website having some problems this morning...

Post by CarMotorBarge » Fri Nov 08, 2019 7:15 pm

Need to build a wall around China. We can use the Great Wall as a starting point. 8)
14x7.5 Al David hull with 14 inch transom
419 CI Horsepower Barn LS3 with 2.88 Ox Box swinging 4 blade 83.5" R
GTO Rigging and B&S Tilt Trailer

User avatar
rick
Site Admin
Posts: 5946
Joined: Thu Aug 14, 2003 3:38 pm
Location: Osteen, Florida
Contact:

Re: Website having some problems this morning...

Post by rick » Fri Nov 08, 2019 7:53 pm

OneBFC wrote:Yep, my own sites are under constant attack. Hundreds to thousands of times per day...
Yep, they're like misquotes and SA is like a screened in shack in the Everglades at dark...they're there buzzin around looking for any crack to enter lol.
CarMotorBarge wrote:Need to build a wall around China. We can use the Great Wall as a starting point.
I like the way you put that :lol:

Rick

Aeon
Southern Airboat Member
Posts: 144
Joined: Mon Jan 24, 2011 11:11 pm
Location: Orange county-- the wrong one. I'm in California

Re: Website having some problems this morning...

Post by Aeon » Sun Nov 10, 2019 7:12 pm

If you ever want help transferring to xenforo I'd be happy to help. It really is worth the cost
17x8 Circle H powered by a TurnKey LS3, 2.55 ox box and 82" 3 blade JX

User avatar
rick
Site Admin
Posts: 5946
Joined: Thu Aug 14, 2003 3:38 pm
Location: Osteen, Florida
Contact:

Re: Website having some problems this morning...

Post by rick » Sun Nov 10, 2019 8:29 pm

Thanks Aeon. I will definitely keep your offer in mind.

I actually bought, installed, and ran a conversion script to xenforo earlier this year to test. It just got to be a little more than I could handle at the time so I put it on the back burner.

If I remember right, the main obstacles were custom templates to make it look like the home page, a bridge script to wordpress with shortcodes & widgets to add recent posts throughout the site, and forum member ranks...there may have been more.

I'm no expert web builder, but have built SA into a fairly complicated site with phpbb bridged to wordpress, along with custom templates.

The site problems today were dns related. Thought I was ready to pull the switch to move SA to a more affordable server, then realized I wasn't ready & chickened out and changed dns back to the older server...my bad on that one lol.

Propagation throughout the internet hasn't completely happened yet, but it's close I think.

Rick

Post Reply

Return to “Site Related”